Algemene fysiotherapie

Algemene fysiotherapie

Bij mij op de praktijk in Arnhem kan je terecht voor het behandelen van nek-, schouder- of rugklachten. Ook voor revalidatie van (sport)blessures of na operaties.

Ik richt mij op het behandelen van diverse klachten aan het bewegingsapparaat. Dit kan variëren van spierpijn en gewrichtspijn tot blessures als gevolg van sportactiviteiten of een verkeerde houding.

Ik heb ervaring in het behandelen van onder andere nekpijn, schouderklachten en pijn aan lage rug. Samen met de patiënt ga ik de oorzaak van de klachten achterhalen en maak ik een behandelplan op maat. Afhankelijk van de diagnose kunnen verschillende behandelmethoden worden toegepast, zoals mobilisatie- en manipulatietechnieken, oefentherapie, massage, taping en houdingsadvies.

Indien je aanvullend verzekerd bent, vallen deze behandelingen mogelijk onder de zorgverzekering. Op dit moment is Reflect fysiotherapie nog niet aangesloten bij de diverse zorgverzekeraars, je kunt de factuur wel zelf declareren bij je zorgverzekeraar.

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van nek-, schouder- en rugklachten. Daarnaast kan je bij mij terecht voor revalidatie en training na blessures of operaties.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

contact