Fysiotherapie

Fysiotherapie

Reflect fysiotherapie is gevestigd in Arnhem Noord en kun je terecht voor algemene fysiotherapie. Als fysio heb ik ervaring in het behandelen van o.a. nekpijn, schouderpijn of klachten aan de lage rug. Afhankelijk van de diagnose kunnen verschillende behandelmethoden worden toegepast, zoals mobilisatie- en manipulatietechnieken, oefentherapie, massage, taping en houdingsadvies. Ik hanteer geen wachtlijsten en u kunt bij mij ook vaak op dezelfde dag terecht.

Als ruiterfysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in ruiter fysiotherapie om specifieke klachten te behandelen die kunnen optreden tijdens of na het rijden. Zoals bijvoorbeeld: behandeling van lichamelijke klachten tijdens of na het rijden, het geven van sportmassages, ruiterfit trainingen en houding- en zitlessen op de Joker. Indien nodig begeleid ik ruiters te paard op stal.

Reflect fysiotherapie hanteert geen wachtlijsten, u kunt vaak dezelfde dag terecht als u klachten heeft.

Bij Reflect fysiotherapie worden ook groepslessen core stability gegeven. De training bestaat uit verbetering van kracht, conditie, coördinatie, lenigheid en balans. Dit wordt gedaan met een matje op de grond en een gymbal. Groepjes zijn niet groter dan vier mensen, hierdoor kan ik als fysio optimaal iedereen begeleiden en ondersteunen.

Als je momenteel kampt met een (sport)blessure aan bijvoorbeeld knie of enkel, of recentelijk een operatie hebt ondergaan, bied ik professionele revalidatiebehandelingen aan. Ik ben tevens gespecialiseerd in postoperatieve zorg. Daarnaast kunnen myofasciale klachten zoals pijn en stijfheid plotseling optreden zonder duidelijke oorzaak. Gelukkig kan ik je helpen met behandelingen zoals (sport)massages, Triggerpoint massages, mobilisatie, taping en oefentherapie.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

contact