Core training

Core training

Heb je geen lichamelijke klachten maar zou je graag juist meer aan je conditie en core stabiliteit willen werken? Dan is core training wat voor jou. 

Fitheid, balans en core stabiliteit zijn heel belangrijk voor de basis van het paardrijden. Goed paardrijden hoeft niet moeilijk te zijn, mits je de juiste balans hebt. Je wilt immers zelf net zo fit zijn als je paard.

Ook manege ruiters en bijrijders die niet zo vaak rijden als een ruiter met een eigen paard hebben baat bij deze lessen. Daarnaast heb je ook profijt van een betere fitheid en juiste balans in het dagelijks leven.

De lessen worden in groepsvorm of individueel gegeven op mijn praktijk in Arnhem. Indien mogelijk kunnen de lessen gegeven worden op locatie bij de stal. Bij minimaal 4 deelnemers zijn lessen op stal mogelijk.

De training bestaat uit verbetering van kracht, conditie, coördinatie, lenigheid en balans. Dit zijn algemene core trainingen, en uiteraard toegankelijk voor iedereen die zijn of haar buikspieren wilt verstevigen.

Goed paardrijden hoeft niet moeilijk te zijn, mits je de juiste balans hebt.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

contact